Lid worden

Onze supportersclub bestaat zowel uit mensen die al jaar en dag fan zijn van de KV Mechelen Dames, als uit nieuwkomers die het damesvoetbal een warm hart toedragen. We willen openstaan voor iedereen en een positieve sfeer uitdragen: eerst en vooral naar de KV Mechelen Dames, maar ook naar de andere afdelingen van KVM én naar alle andere damesploegen.

Waarom lid worden?

  1. Eerst en vooral: om een signaal te geven dat de KV Mechelen Dames er echt toe doen, zowel binnen KVM als binnen het damesvoetbal. Samen staan we sterk, zoals dat heet.
  2. Een van de verwezenlijkingen waar we heel trots op zijn is het liveverslag, waardoor alle supporters (bijna) alle wedstrijden van de Dames live kunnen volgen. De reporter doet dat geheel gratis… de hostingfirma van de website helaas niet.
  3. Alle inkomsten van Gloria gaan naar de Damesafdeling, waardoor we proberen hen het leven als voetbalster voor KV (nog) wat fijner te maken.

Hoe lid worden?

Gloria is lid van het Supportersorgaan en als dusdanig een officiële supportersclub van KV Mechelen. We willen echter ook openstaan voor sympathisanten van het damesvoetbal buiten KVM, vandaar dat we een unieke formule hebben uitgewerkt. Voor een luttele 5 euro kan u lid worden van Gloria: daarvoor steunt u niet alleen onze werking, maar bent u ook lid van de grote Malinwa-familie én bent u verzekerd tijdens onze uitwedstrijden. 

Stort dus om lid te worden 5 euro op rekeningnummer BE98 0017 3403 9593 (met vermelding van naam, uiteraard). 

Opgelet

Gloria – Damesafdeling KV Mechelen richt zich volop op de damesploegen van KV Mechelen en expliciet niet op de herenploegen. Twee belangrijke dingen die andere supportersclubs wél aanbieden, zitten dan ook NIET in het lidgeld van Gloria: het supportersblad Geel & Rood en de ticketservice voor wedstrijden van de mannenploeg. Bent u ook supporter van de heren en wilt u beide diensten wél, verwijzen we u graag door naar een van de andere supportersploegen via www.passieenstrijd.be.